Manichiura cu stampila

De curand mi-am luat o noua discheta cu modele pentru stampila si vreau sa vedeti ce a iesit.

Pentru acest model de unghii cu stampila aveti nevoie de: o discheta cu modele pentru stampila, stampila, un lac coral si un lac special pentru stampila de culoare neagra.
Pasul 1: aplicati un strat cu lacul de unghii baza-protector.
Pasul 2: aplicati un strat cu lacul de unghii coral (eu am aplicat doua straturi cu lac pentru o culoare mai intensa).
Pasul 3: inainte de toate stergeti discheta cu acetona.
Pasul 4: puneti lac negru pe modelul cu stropi de pe discheta, apoi cu ajutorul lamei indepartati surplusul de lac de pe model.
Pasul 5: apasati stampila pe modelul cu stropi (modelul se va lua pe stampila), iar apoi pe unghie.
Este un model foarte usor de realizat, chiar si pentru incepatoare :)
La final aplicati un strat cu un lac incolor pentru o mai mare stralucire.

Va multumesc pentru vizualizare!

5 comentarii:

Ana Bianca spunea...

Buna! Stampila o gasesti impreuna cu o discheta in orice magazin de produse cosmetice. Daca nu ai in oras, o poti gasi pe diferite site-uri.Este foarte ieftina, eu am dat 4 sau 5 ron pe ea.

Ana Bianca spunea...

Am cumparat stampila de la un magazin oarecare, dar mai nou am vazut si prin mall-uri sau Carrefour.

Unknown spunea...

Buna Bianca am o intrebare stampila nu merge fara lacul special? Ca mi am luat si EU si am dat cu Lac colorat si nu imi arata forma delok. Si Mai am o intrebare ce solutie sa folosesc pentru unghiile exfoliate care se rup? Si Inca ceva ce top coat este cel Mai bun care marca are cele Mai bune oje?? Si daca instrumentul dots este bun?

Ana Bianca spunea...

Ciao! Nu poti folosi stampila decat cu acele lacuri speciale, altfel nu-ti iese modelul pe stampila (dupa cum bine ai observat deja).
Pentru unghiile exfoliate, care se rup repede, eu recomand o lotiune pentru tratarea unghiilor de la farmec cu vitamina B5. La mine a avut rezultate extraordinare, unghiile au inceput sa creasca mai repede si nu s-au mai exfoliat (trebuie sa te dai cat de des poti cu lac si fara sa mai folosesti alte lacuri colorate).
Ca si top coat, eu folosesc cel de la Farmasi, foarte bun este si cel de la Flormar sau O.P.I. depinde de cat esti dispus sa cheltui. Pentru lacurile colorate foarte bune sunt cele de la O.P.I, China Glaze, iar la un pret acceptabil pentru orice buzunar sunt cele de la Rimmel, Farmasi, Flormar.
Instrumentul dots, este foarte bun, te ajuta la orice model de unghii cu buline sau flori, ai o precizie mult mai buna, iar bulinele sunt mai perfecte.
Daca mai ai intrebari, le astept cu mare placere.
Daca vei intra pe blogul meu, la sectiunea instrumente, in josul paginii vei vedea si o poza cu lotiunea de la Farmec despre care ti-am spus la inceput. http://unghiiart.blogspot.ro/p/instrumente.html

Unknown spunea...

Buna am stampila cu tot cu ojele speciale dar dupa ce sterg cu acea discheta desii imi ramane oja in forma nu mi se lipeste oga de stampila. Ramane tot pe matrita. Am incercat in tot felu si nu imi iese

Trimiteți un comentariu