French manicure with flowers 3D

Este anotimpul de vara si toate dorim sa avem o manichiura speciala, iar pentru aceasta va propun acest model de manichiura frantuzeasca cu flori in relief. Este foarte usor de realizat acasa intr-un timp scurt. Puteti folosi orice culoare, eu am ales un french alb.

Pentru aceasta manichiura aveti nevoie de: un lac de unghii alb mat, unul gri sidef si un lac de unghii cu sclipici gri, flori 3d si lipici pentru flori.

Crackle french

Pentru acest model de unghii, m-am gandit sa combin manichiura crackle cu manichiura frantuzeasca. Modelul de manichiura crackle este unul deosebit datorita faptului ca lacul de unghii crapa singur imediat dupa aplicare in diferite forme.

Pentru acest model de manichiura frantuzeasca aveti nevoie de: un lac de unghii mat crem si un lac de unghii crackle orange.

French manicure

Manichiura frantuzeasca este cea mai des folosita. Este un model elegant, dragut care da bine indiferent de ocazie. Insa acum, vreau sa va arat un model french mai deosebit.

 Pentru acest model de french aveti nevoie de: lac de unghii alb mat, lac de unghii roz, strasuri si instrumentul dots cu varf ascutit.