Click LIKE, nu pierde cele mai noi modele de unghii!


Am dat LIKE

French manicure

Este un model de french sponge crem, elegant si dragut. Se potriveste atat pe unghiile mici, cat si pe cele mai lungi. Pe unghiile degetelor mari si inelar am pictat si cate o floare crem cu doua frunzulite.

Pentru acest model de manichiura frantuzeasca cu buretele, aveti nevoie de: un lac de unghii crem sidef, un lac de unghii crem mat, un lac negru si o pensula pentru nails art.

Manichiura de club

Modelul este dedicat fetelor care iubesc petrecerile si clubul. Daca doriti sa iesiti in evidenta atunci cand sunteti pe ringul de dans, trebuie sa incercati acest model.

La luminile reflectorizante din club, unghiutele voastre vor arata cam asa :). Cu cat sunteti mai aproape de sursa de lumina, cu atat unghiile vor fi mai aprinse.
Pentru acest model de unghii aveti nevoie de: un lac de unghii roz (eu am folosit lacul de unghii Clubbing de la Miss Sporty) si bineinteles lacul incolor Discotech de la acelasi brand care practic va reda aceasta reflectare a unghiilor.

Manichiura frantuzeasca coral

Modelul prezentat este format dintr-un french oblic coral realizat pe o baza alba. Manichiura este una eleganta si foarte colorata.

Pentru acest model de manichiura frantuzeasca aveti nevoie de: un lac alb, unul coral, o pensula pentru nails art si pietricele.

Manichiura crackle

Imi place foarte mult acest model de manichiura care "crapa" si mi-am achizitionat de curand alte doua nuante: mov si negru. Le-am combinat pe cele doua si mi-a iesit acest model superb.

Pentru acest model crackle aveti nevoie de: lacul de baza-protector,lac de unghii sidefat alb, lac crackle mov, lac crackle negru, si un lac transparent cu sclipici.
Pasul 1: aplicati un strat cu lacul de unghii baza-protector, pentru a va proteja unghia.
Pasul 2:  aplicati un strat cu lacul sidefat alb (eu am aplicat doua straturi).
 Pasul 3: acum aplicati un strat subtire cu lacul crackle mov si negru. Am aplicat culoarea neagra pe unghia degetului mare si cel inelar si mov pe celalalte. Daca doriti ca lacul sa "crape" tare (in bucati mici) atunci aplicati un strat foarte subtire de lac, iar daca doriti ca lacul sa "crape" mai putin (in bucati mai mari) atunci aplicati un strat gros.
Pasul 4: in final, aplicati un strat cu lacul incolor cu sclipici pentru mai multa stralucire.

Va multumesc pentru vizualizare!

Manichiura cu stampila

De curand mi-am luat o noua discheta cu modele pentru stampila si vreau sa vedeti ce a iesit.