Easter nail art

Mai sunt doar cateva zile pana cand iepurasul va veni si ne va lasa, langa cosul plin de oua rosii, cadourile mult asteptate. Manichiura ne reprezinta pe fiecare, de aceea trebuie aleasa cu grija si bineinteles in ton cu sarbatoarea Pastelui. Astfel, eu va propun o manichiura de Paste cu oua si iepurasi :)


Pentru acest model de unghii Easter nail aveti nevoie de: un lac de unghii (rosu, galben, albastru, verde deschis, verde inchis, negru si alb), o pensula pentru pictat si un instrument dots.
Pasul 1: aplicati un strat cu base coat, daca va doriti unghii sanatoase si frumoase.
Pasul 2: realizati un french manicure cu lacul verde deschis.

Pasul 3: cu ajutorul instrumentului dots facem o bulina mare si una mai mica pentru a picta iepurasul. Daca nu aveti instrument dots, nu este nicio problema deoarece puteti folosi un bat de chibrit. Apoi pictati si urechile lungi, piciorusele si codita.
Pasul 4: cu ajutorul pensulei sau al instrumentului dots (sau o scobitoare) faceti cate trei oua cu lacul galben, albastru si rosu. Apoi le faceti cate un model cu lacul negru sau le lasati asa simple.
Pasul 5: cu ajutorul pensulei (sau a unei scobitori) faceti cateva fire de iarba cu lacul verde inchis.
Pasul 6: la final, nu uitati sa aplicati lacul top coat, pentru o stralucire si o rezistenta mai mare a lacului pe unghii.
Sper ca va placut modelul meu de unghii de Paste, si va urez mult succes in realizarea lui.
Va doresc un Paste Fericit!

Va multumesc pentru vizualizare!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu