Click LIKE, nu pierde cele mai noi modele de unghii!


Am dat LIKE

Instrumente

In aceasta sectiune va voi prezenta instrumentele mele cu ajutorul carora realizez modelele de manichiura si pedichiura prezentate pe acest blog.

Aici sunt doar o parte din lacurile de unghii pe care le folosesc, trusa de pensule, instrumentele dots, dischetele cu strasuri si perle si cutiile cu sclipici. 
Folosesc dischete cu diferite strasuri dupa cum se observa in imaginea de mai jos. Cel mai mult imi place cea cu puncte de diferite culori, care ma ajuta foarte mult la manichiurile cu flori. Am o discheta cu diferite modele de stelute, inimioare, puncte, semilune etc. Discheta cu flori 3D pe care o folosesc atunci cand vreau sa am flori in relief.
Sticlutele cu perle mi-au placut foarte mult cand le-am vazut si a trebuit sa le iau. Sunt mai multe culori, eu le-am ales pe acestea deoarece aveam nevoie de aceste culori cand le-am cumparat. Arata foarte bine pe unghie, daca doriti o manichiura sofisticata. 
Cutiile cu sclipici sunt foarte bune pentru o manichiura glamour sau la fel de bine le pot folosi si viitoarele mirese. L-am folosit pe cel alb pentru modelul Wedding Nails 1.
Instrumentele dots, ma ajuta sa realizez floricele, buline, puncte. Sunt foarte usor de folosit. Fiecare instrument are o alta dimensiune in capat, ceea ce ajuta la realizarea bulinelor de diferite marimi. Pot fi inlocuite si cu batul unui chibrit sau cu o scobitoare, insa lucrezi mult mai greu si incet.
Si in final, trusa de pensule, cu ajutorul careia realizez orice pictura pe unghie, de la fundite, la ghiocei, buburuze, linii drepte sau orice alt model. Tot aici am asezat si batul de lemn pentru cuticule si aplicarea strasurilor pe unghie, pentru al putea vedea mai bine (este chiar primul).

Nu am mai facut demult postari in aceasta sectiune, de aceea m-am gandit ca a venit timpul sa va arat ce mi-am mai achizitionat in ultima perioada.
Acestea sunt niste despartitoare pentru pedichiura, sunt de mare folos ;)
In imaginea de mai jos, sunt pensulele mele cu care pictez diferite modele pe unghii, cea de-a patra pensula (numarand de la stanga la dreapta) o folosesc pentru modelul de unghii cu maci. Urmatoarea este pensula evantai cu ajutorul careia pun scipiciul pe unghie. Ultimul instrument este pentru cutile.
Mai jos, sunt cutiutele cu diferite strasuri pentru unghie. Dintre toate mie imi plac foarte mult trandafirii 3D si perlele albastre.
De curand mi-am achizionat doua seturi noi cu sclipici pentru ca ador unghiile cu sclipici, sunt foarte elegante si dragute.
 Discurile mele cu stampila :) nu am foarte multe matrite pentru ca nu prea folosesc aceasta metoda.
Ultima achizitie sunt doua discuri cu benzi, una argintie si alta neagra (le-am folosit la French manicure) si penele pe care abia astept sa le incerc.

Aceasta paleta o folosesc pentru picturile pe unghie. Inainte foloseam o hartie alba pe care puneam cateva picaturi de lac, dupa care realizam o floarea sau diferite alte modele pe unghie, insa acum imi este mult mai usor cu aceasta paleta.
Pentru unghiile exfoliate, care se rup repede, va recomand lotiunea pentru tratarea unghiilor cu vitamina B5 de la Farmec. La mine a dat rezultate foarte bune. Pentru un rezultat rapid, folositi-l de 2-3 ori pe zi, timp de o saptamana si lasati unghia sa respire, fara a mai folosi alte lacuri de unghii.