Unghii cu martisor

Dupa cum stiti martisorul este vestitorul primaverii, dar si purtator de noroc. Daca vreti sa fiti speciale in aceste zile ale lunii martie fara sa purtati traditionalul martisor in piept, va propun o varianta mai simpla : "martisorul de pe unghii". 

Pentru realizarea manichiurii aveti nevoie de urmatoarele instrumente: un lac de unghii de culoare alba, una de culoare rosie, o pesula pentru martisor si un lac incolor.
Pasul 1:
Pentru inceput trebuie sa realizati un french manicure. Pentru a fi mai usor de facut puteti opta pentru benzile albe (nr.5 din poza). Aplicati banda pe unghie, aplicati apoi lacul de unghii alb, lasati cateva secunde sa se usuce si apoi dezlipiti usor.
Pasul 2:
Acum nu ramane decat sa pictati martisorul. Pentru asta aveti nevoie de o pensula, nr.3 din imagine (daca nu aveti puteti inlocui pensula cu o scobitoare). Puneti putin lac alb pe o foaie de hartie alba curata, dupa care luati cu pensula lacul si desenati pe unghie un opt si marginile canafului fir cu fir. Apoi adaugati cate o linie orizontala.
Pasul 3:
Pentru o manichiura mai rezistenta si mai stralucitoare aplicati un strat de lac incolor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu