Unghii cu ghiocei

Ghiocelul este simbolul primaverii, imediat ce vedem cum un ghiocel fragil iese din zapada, stim ca iarna este pe sfarsite. Daca vreti sa luati in fiecare zi cu voi bucuria primaverii, puteti fi originale prin urmatoarea manichiura :




Pentru realizarea ghioceilor si a floricelelor aveti nevoie de: un lac de unghii alb (nr.1), unul roz (nr.2), un lac de unghii negru sau lac de unghii design nails (nr.3), un instrument pentru puncte (dots) (nr.4), un instrument cu varf ascutit (nr.5), o pensula subtire (nr.6) si un lac incolor. Daca nu aveti instrumentul pentru puncte puteti folosi un bat de chibrit (partea mai rotunda) iar pentru inlocuirea instrumnetului nr.5 si 6 , puteti folosi o scobitoare.











Pasul 1:
Pentru inceput realizati french manicure cu ajutorul benzilor speciale. Daca doriti un french manicure ca si in poza, aveti nevoie de un burete taiat in forma unui patrat cat sa acopere unghia. aplicati lacul alb pe burete si apoi pe unghie (pentu a nu avea un surplus de lac pe burete atunci cand aplicati pe unghie, apasati usor buretele cu lac pe o foaie de hartie). Apoi, prin utilizarea aceleiasi tehnici aplicati si stratul cu lacul roz.
Pasul 2:
Realizarea floricelelor este una foarte simpla. Puneti pe o foaie alba cateva picaturi de lac roz, dupa care introduceti instrumentul pentru puncte (nr.4) sau dupa caz, batul de chibrit si aplicati pe unghie 4 buline, lasand mijlocul gol. Apoi cu ajutorul instrumentului  cu varf ascutit (nr.5) sau scobitoare, trageti din mijlocul bulinei spre centru o linie. (pentru fiecare bulina in parte). Umpleti golul lasat de linie cu lacul alb, dupa care mai adaugati o bulina roz in centru. Floricica este gata.
Pasul 3:
Cu pensula subtire desenati apoi petalele ghiocelului, si bulbul cu un lac verde sau negru.
Pasul 4:
Pentru o manichiura ma rezistenta si stralucitoare aplicati la final un strat de lac incolor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu