Manichiura frantuzeasca de seara

Cum a sosit anotimpul verii si odata cu el si perioada nuntilor, a banchetelor si a altor petreceri, va propun o manichiura de seara glamour.

Pentru acest model aveti nevoie de: un lac de unghii incolor, un lac de unghii bleu, o cutie cu sclipici albastru, un lac de unghii alb si strasuri pentru flori. Pentru pictarea florilor aveti nevoie de un instrument dots sau un bat de chibrit si un instrument dots cu varful ascutit sau o scobitoare.
Pasul 1: aplicati un strat cu lacul de unghii baza-protector, pentru a va proteja unghiile de efectele nocive ale lacului color.
Pasul 2: realizati un french manicure oblic cu lacul de unghii bleu. Incepeti dintr-o parte de mai sus, cam de la jumatatea unghiei si trasati pana in partea cealalta a unghiei, in forma oblica.
Pasul 3: acum aveti nevoie de cutia cu sclipici albastru. Aplicati pe fiecare unghie un strat cu lacul incolor, doar unde este  manichiura frantuzeasca bleu pentru a se lipi sclipiciul.
Luati fiecare unghie si o introduceti in cutie, pe rand, ca in imaginea de mai jos.
Pasul 4: dupa ce ati trecut toate unghiile prin sclipici, aplicati un strat cu lacul de unghii incolor doar unde aveti sclipici. Manichiura ar trebui sa arate cam asa:
Puteti lasa asa manichiura, sau puteti picta niste floricele. Deasemenea puteti alege si alte culori.
Pasul 5: pentru flori luati o foaie alba si puneti cateva picaturi de lac alb. Apoi introduceti instrumentul dots sau batul de chibrit si faceti pe unghie 4 buline. Acum luati instrumentul dots cu varf ascutit sau scobitoarea si trageti o linie din mijlocul fiecarei buline spre centru.
Pentru mai multe detalii privind tehnica de realizare a florilor puteti arunca o privire aici.
Pasul 6: asezati strasurile in centrul florilor.
Pentru final aplicati inca un strat cu lacul de unghii incolor pentru a se lipi mai bine strasurile si pentru o rezistenta mai indelungata a manichiurii.
Cam asta este tot, va doresc mult succes!

4 comentarii:

another Me spunea...

Imi place foarte mult modelul acesta! :X

Ana Bianca spunea...

Ms frumos

Unknown spunea...

Ce folosesti pentru cuticule si pentru a avea unghiile asa mari?

Ana Bianca spunea...

Pentru cuticule folosesc un ulei pentru cuticule de la farmasi iar pentru unghii tari, un lac de unghii de la farmec cu vitamina B5(ajuta si la cresterea rapida a unghiilor). Sper sa-ti fie de folos!

Trimiteți un comentariu