Manichiura in tendinte pentru primavara-vara 2013

Se apropie venirea primaverii, iar ghioceii nu trebuie sa ne prinda nepregatite. De accea, m-am gandit sa va impartasesc noile tendinte in materie de unghiute pentru noul sezon de primavara-vara 2013.
Culorile in voga pentru acest sezon sunt: verdele smarald, rozul, albastru, galbenul si culorile metalizate precum auriul, argintiul, bronzul si aramiul. Daca esti mai indrazneata poti folosi o combinatie de culori: verde cu negru, galben cu gri, nude cu negru sau portocaliu cu mustar. Pentru acelea dintre voi care prefera clasicul si eleganta, puteti opta pentru un lac de unghii roz pal, crem sau albul sidef.
Culorile neon si manichiura cu sclipici este potrivita pentru persoanele nonconformiste.

Voi enumera mai jos si modelele de unghii pentru primavara 2013:

1. Velvet manicure sau unghiile de catifea, manichiura aparuta inca de la sfarsitul anului trecut, este in mare voga si in acest sezon, in special pentru ocaziile speciale, deoarece nu rezista foarte mult pe unghii Velvet manicure.
2. Modele tribale, un model foarte usor de realizat ce va pune in evidenta imaginatia Tribal manicure.
3. Manichiura multicolora sau Moon manicure, fie ca alegeti sa puneti in evidenta varfurile unghiilor sau baza unghiilor, trebuie sa folositi o baza nude si o culoare intensa pentru a evidentia french-ul, French colorat, french manicure, Moon manicure.
4. Manichiura caviar sau cu perle, sunt printre preferatele mele :) Caviar manicure, Manichiura cu perle, french manicure with pearls.
5. Modele florale, cu frunze, fluturi, norisori, pentru a reprezenta cat mai bine natura.
6. Modele de unghii ce reda "picatura de sange".

In imaginile de mai jos regasiti modelele de unghii in tendinte pentru primavara-vara 2013.



























0 comentarii:

Trimiteți un comentariu