Tendinte toamna-iarna 2013-2014

S-a schimbat sezonul, a venit frigul, frunzele au cazut formand un covor colorat pe jos, iar noi trebuie sa fim informate si sa ne schimbam "garderoba" si in materie de lacuri.


Si acum sa enumeram cateva tendinte din acest sezon:
1. manichiura cu diferite aplicatii :   putem aplica pietre in diferite forme si culori, bilute pentru a reda acele unghii cu tinte sau manichiura caviar, unghiile cu catifea (velvet manicure) care raman in trend si in acest sezon.
2. unghiile metalice : am vazut ca au aparut pe piata unele benzi care se pot lipi pe unghie, de culoare aurie sau argintie. Voi reveni cu o postare si pareri despre aceste benzi.
3. manichiura pestrita : un lac de unghii ce imita foarte bine ouale pestrite. Eu inca nu am vazut pe piata din Romania, dar sper sa apara curand.
4. manichiura cameleon : desi am incercat cateva lacuri cameleon in trecut, nu pot spune ca ma fascineaza.
5. manichiura cu pene: acest tip de manichiura este relativ noua, indrazneata si in mare voga in acest sezon.
6. unghiile negre: fie ca optati pentru un french cu negru, half moon (manichiura frantuzeasca intoarsa) sau pur si simplu toata unghia cu negru, veti fi in tendinte fara prea mult efort. Aici va puteti pune imaginatia la treaba folosind si lacurile negre cu sclipici.




Ca si culori, in aceasta toamna se poarta: negru, verdele, rosul, burgundy, visiniul, albastru, smarald, maro, cupru, mov, nude.

Va multumesc pentru vizualizare!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu