Manichiura Luna 3

Aceasta manichiura este in tendintele anului 2011. Poate fi purtata cu succes la birou, in oras, sau chiar la petreceri. Totul tine de latitudinea fiecareia dintre noi si de culorile folosite.

Pentru realizarea acestui model de unghii luna aveti nevoie de: benzi pentru french, lac de unghii baza-protector, lac de unghii mat coral si un lac de unghii sidefat argintiu.

Pasul 1: aplicati un strat cu lacul de unghii baza-protector
Pasul 2: lipiti pe fiecare unghie benzile pentru french, una in partea de sus si alta in partea de jos, ca aici:
Banda de sus o lipiti astfel incat sa acoperiti semiluna unghiei naturale, iar cea de jos o lipiti ca pentru un french normal.
Pasul 3: acum aplicati un strat cu lacul de unghii argintiu in partea de sus a unghiei si apoi in partea de jos. Lasati sa se usuce bine lacul de unghii, si dezlipiti benzile.
 Pasul 4: aplicati lacul de unghii coral in mijlocul unghiei. 
Daca nu sunteti foarte indemanatice, va recomand sa aplicati mai intai pe toata unghia lacul coral si dupa ce se usuca foarte bine, lipiti benzile si aplicati lacul argintiu. Aceasta varianta este una mult mai usoara insa necesita mai mult timp, deoarece trebuie sa lasati lacul de unghii coral sa se usuce foarte bine, daca nu, veti risca ca atunci cand dezlipiti benzile pentru french sa se duca si din lacul coral. 
Pentru neclaritati ma puteti intreba jos la comentarii.
Va multumesc!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu