Manichiura in apa

Marble water nails, este o manichiura foarte frumoasa datorita modelului unicat de pe fiecare unghie. Puteti realiza orice model, in functie de imaginatia fiecareia. Insa pentru ca modelul sa iasa in evidenta, va recomand sa folositi culori contrastante. Nu este foarte greu de realizat, daca sunteti atente si urmati fiecare pas cu grija.

Pentru a realiza acest model aveti nevoie de: un pahar de plastic umplut cu apa la temperatura camerei, un lac de unghii alb si altul rosu si un bat de lemn de trandafir sau o scobitoare.

Pasul 1: aplicati un strat cu lacul de unghii baza-protector.
Pasul 2: lipiti pe fiecare unghie banda scoci pentru a nu va murdari foarte tare, oricum va veti murdari, dar cred eu ca se merita :)
Pasul 3: acum urmeaza sa faceti modelul in pahar. Puneti o picatura din lacul de unghii alb, apoi o picatura rosu, apoi inca una cu lacul alb si tot asa.

Pasul 4: cu ajutorul batului (scobitorii) realizati modelul dorit. Eu am facut mai intai un + si mai apoi am tras dungi de la marginea cercului pana in interiorul acestuia. Pentru a va iesi modelul trebuie sa-l faceti imediat ce ati terminat cu picaturile de lac, deoarece altfel se intareste si nu mai puteti face modelul.
Pasul 5: puneti apoi unghia in apa exact pe model si tineti unghia sub apa cateva secunde, indepartati cu ajutorul scobitorii restul de lac si scoateti incet unghia.
Pasul 6: manichiura este gata, iar unghiile vor fi in centrul atentiei. Pentru o reusita garantata folositi un lac de unghii mai lichid, sa nu fie uscat pentru ca altfel nu se mai intinde atunci cand lacul ia contact cu apa. Acestea sunt unghiile mele cu manichiura in apa.


Va multumesc pentru vizualizare!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu