Flowers nails

Modelul de unghii cu flori de maci este unul deosebit datorita culorilor acestei flori minunate.  Rosul intens si negrul ies in evidenta pe o manichiura nude, si denota o eleganta mainilor dumneavoastra.

Pentru realizarea acestui model de unghii cu flori aveti nevoie de: o pensula pentru nails art cu parul oblic, un lac rosu, unul negru, unul nude si unul alb, un instrument dots.

Pasul 1: nu uitati de lacul de baza-protector.
Pasul 2: aplicati doua straturi cu un lac de unghii nude.
Pasul 3: pentru realizarea modelului cu flori de maci, am ales ca pe unghiile degetului inelar si a degetului mare sa fac doar trei petale, iar pe celalalte unghii flori mai mici. Pentru petalele florilor de maci avem nevoie de pensula cu par oblic, pe care o vom pune in lacul rosu in partea de sus a pensulei, si in lacul negru in partea de jos a pensulei. Apoi pictam petalele pe rand, umplem mijlocul cu negru, iar cu instrumentul dots facem cateva puncte mici.
Pentru florile de maci mici, pictam cu instrumentul dots o bulina neagra mai mare, iar apoi de jur-imprejurul bulinei alte buline mai mici cu lacul rosu. Facem in mijlocul florii niste puncte mici albe si gata.
Este foarte mult de descris, dar promit ca in curand, voi face un tutorial pentru tehnica de realizare a acestor flori minunate.

Pasul 4: aplicati un strat cu lacul incolor pentru o stralucire mai mare a unghiei si Flowers nails este gata.

Va multumesc pentru vizualizare!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu