Sfaturi impotriva rosului unghiilor!

De ce mai multe ori rosul unghiilor este un tic nervos pe care il facem atunci cand suntem stresate, cand avem emotii sau pur si simplu de plictiseala. Acest obicei este unul foarte prost ce ne poate cauza doar neplaceri : cuticulele au de suferit, unghiile nu mai cresc si au un aspect neplacut. Pentru a scapa de rosul unghiilor puteti incerca:
1. In comert exista un lac de unghii cu un gust foarte amar care te poate ajuta sa renunti la acest obicei. Dupa finalizarea manichiurii aplica un strat cu un lac de unghii anti-bite.

2. Poti sa-ti mentii unghiile mici si sa-ti faci o manichiura atractiva pentru a impiedica rosul unghiilor.
3. Iti poti pune extensii cu gel care nu pot fi roase si astfel sa te dezveti  de acest obicei.
4. O alta metoda ar fi aceea de a te da cat mai des cu crema de maini pentru ati mentine cat mai mult timp mainile hidratate. Acest efect al cremei te va impiedica sa le mai rozi.
5. Daca iti rozi unghiile doar atunci cand esti stresata poti incerca sa-ti gasesti un alt tic nervos cum ar fi o mingiuta anti-stres, sau sa te concentrezi mai adanc la ceea ce faci.
Rosul unghiilor iti poate cauza o multitudine de probleme de sanatate a pielii din jurul unghiilor si chiar a unghiilor, insa iti poate cauza si probleme sociale. Avand unghii roase, nu te simti in largul tau incercand mereu sa le ascunzi prin buzunare sau la spate, lucru ce te va determina sa fii mai inchisa. Deasemenea pielea din jurul unghiilor se poate umfla si inrosi dandu-le un aspect neplacut.
Fiti ambitioase si renuntati la rosul unghiilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu