Tendinte pentru unghii

O manichiura bine ingrijita ofera o prima impresie placuta asupra imaginii oricarei femei, de aceea trebuie sa fim mereu atente la tendintele in materie de manichiura pentru fiecare sezon. M-am documentat eu pentru voi care sunt tendintele manichiurii pentru primavara-vara lui 2011.

Tendinta culorilor pentru unghii mici sunt cele inchise, iar pentru unghiile mari culori cat mai deschise. Daca preferati unghiile inchise puteti alege culori ca visiniu, maro, gri, bleumarin, rosu, grena, portocaliu coral. Culoarea rosie, grena-ul si chiar portocaliul coral pot fi folosite indiferent de ocazie. Daca esti adepta culorii negre o pot folosi, insa sa fie sidefata.
Culorile deschise in tendinte sunt: rozul, bleu, piersica, bej si chiar galbenul.  Ca si culori metalizate poti folosi argintiul, albastru metalic si auriul. Pentru a iesi in evidenta foloseste culoarea neagra alaturi de cele metalice pe care le-am enumerat mai sus.
Sper sa va fie de folos aceasta postare si va invit sa urmariti blogul deoarece voi posta in curand modele de unghii speciale pentru sezonul primavara-vara 2011.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu