Santa nails

 In ajunul Craciunului il asteptam cu totii pe Mos Craciun, si de aceea va propun acest model. Unghiile cu Mos Craciun sunt foarte usor de facut de catre fiecare dintre voi, chiar acasa.

Pentru realizarea Christmas nails aveti nevoie de: un lac de unghii rosu, unul alb, un lac negru, unul crem si un instrument dots.
Pasul 1: aplicati un strat cu lacul de unghii baza-protector.
Pasul 2:aplicati un strat cu un lac de unghii nude pe unghia degetului mare, iar pe inelar un strat cu lacul alb. Pe celalalte unghii realizati un french manicure.
Pasul 3: pictati cu ajutorul instrumentului dots caciula lui mos craciun.
Pasul 4: pictati barba lui mos craciun cu lacul alb. Apoi, faceti ochii si gura cu lacul negru, nasul cu cel rosu.
Pasul 5: pe degetul inelar trasati doua linii veticale ca in imagine, pentru hainuta mosului. Pe celalalte unghii realizati caciula: cu instrumentul dots faceti mai intai un triunghi ci lacul alb, il umpleti si apoi o bulina alba. Daca nu aveti un instrument dots, puteti folosi un bat de chibrit.
Pasul 6: Acum ne vom ocupa de hainuta mosului. Trasam orizontal o linie cu lacul negru, iar la mijloc facem un patrat cu lacul crem. Inainte de a face cureaua, puteti aplica un strat cu un lac cu sclipici peste lacul alb, cum am facut eu.

Acest model de unghii pentru Craciun este unul orientativ. Puteti realiza un model de unghii Santa hat nails, sau puteti picta doar mosul si hainuta.
Santa nails este doar unul dintre modelele care le-am facut pentru Craciun, puteti vizita blogul meu si pentru celalalalte modele.

Va multumesc pentru vizualizare si va doresc Sarbatori Fericite!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu