Click LIKE, nu pierde cele mai noi modele de unghii!


Am dat LIKE

Manichiura frantuzeasca simpla

Maine voi avea sustinerea examenului de disertatie si mi-am facut un french manicure simplu. Este o manichiura eleganta si simpla.

Pentru realizarea acestui model french manicure ai nevoie de: benzi pentru french, lac de unghii alb mat, lac de unghii incolor si strasuri.

Manichiura frantuzeasca sah

Este un model de manichiura care imbina eleganta cu abstractul. Astfel dintr-o manichiura frantuzeasca simpla si obisnuita puteti crea una nonconformista.

Pentru realizarea acestui model de french aveti nevoie de: un lac de unghii negru, un lac de unghii argintiu sidefat si instrumentul dots cu varf ascutit (sau lacul de unghii negru nails art).

Manichiura frantuzeasca de seara pink

Am observat ca ati fost foarte incantate de manichiura franzuteasca de seara, si m-am gandit sa va ofer inca o varianta asemenatoare, dar de data aceasta roz.Ca si cealalta, este o manichiura potrivita pentru nunti sau alte ocazii speciale.

Pentru realizarea manichiurii de seara aveti nevoie de: lac de unghii roz, o cutie cu sclipici roz, un lac de unghii alb si strasuri roz.

Crackle nails

Va propun un model nou de manichiura care "crapa". Este foarte interesanta, frumoasa si foarte simplu de facut.

Pentru realizarea acestui model de manichiura crackle aveti nevoie de: un lac de unghii maro inchis si un lac de unghii special pentru crackle nails (oja care crapa).

Manichiura frantuzeasca cu cirese

Cum este anotimpul de vara, cu mult soare si veselie, m-am gandit sa va propun o manichiura cu fructele acestui sezon: ciresele :) Este un model foarte dragalas care merge bine cu garderoba vesela de vara.

Pentru realizarea acestui model de manichiura frantuzeasca aveti nevoie de: un lac de unghii alb mat, un lac de unghii rosu, unul verde si cutiuta de slipici.

Manichiura frantuzeasca in V

Va propun o manichiura frantuzeasca mai deosebita decat cea standard. Este un model elegant si se potriveste oricarei forme de unghie.

Pentru realizarea acestui model de manichiura frantuzeasca aveti nevoie de: lac de unghii baza-protector, lac alb mat, lac argintiu sidefat si benzi pentru french in V.

Manichiura Luna 3

Aceasta manichiura este in tendintele anului 2011. Poate fi purtata cu succes la birou, in oras, sau chiar la petreceri. Totul tine de latitudinea fiecareia dintre noi si de culorile folosite.

Pentru realizarea acestui model de unghii luna aveti nevoie de: benzi pentru french, lac de unghii baza-protector, lac de unghii mat coral si un lac de unghii sidefat argintiu.

Manichiura frantuzeasca de seara

Cum a sosit anotimpul verii si odata cu el si perioada nuntilor, a banchetelor si a altor petreceri, va propun o manichiura de seara glamour.

Pentru acest model aveti nevoie de: un lac de unghii incolor, un lac de unghii bleu, o cutie cu sclipici albastru, un lac de unghii alb si strasuri pentru flori. Pentru pictarea florilor aveti nevoie de un instrument dots sau un bat de chibrit si un instrument dots cu varful ascutit sau o scobitoare.