Velvet manicure

Dupa cum va spuneam intr-o postare mai veche Unghii in tendinte, must-have-ul in materie de unghii al sezonului toamna-iarna 2013 sunt aceste unghii de catifea (velvet manicure). Nu este deloc complicata metoda de a obtine acest model de " unghii cu puf " , aveti nevoie doar de o cutie cu catifea. Rezultatul este unul de efect, dar din pacate nu rezista foarte mult pe unghii :( Oricum pentru ocazii speciale merita efortul.















Pentru aceasta manichiura  aveti nevoie de: un lac de unghii rosu si o cutiuta cu catifea maruntita.

Pasul 1: aplicati un strat cu lacul de unghii baza-protector.
Pasul 2: realizati o manichiura simpla cu lacul rosu.










Pasul 3: cu ajutorul unei pensule, aplicati catifeaua pe unghii. Dupa ce lacul rosu s-a uscat, aplicati un strat cu un lac incolor pe o unghie si imediat catifeaua pentru a se lipi. Urmati acelasi pas pentru fiecare unghie in parte.


 La acest model de unghii de catifea, nu mai aplicati stratul final cu lacul top-coat.

Va multumesc pentru vizualizare!

4 comentarii:

Unknown spunea...

Interesant, dar cum arata catifeaua dupa ce te speli pe maini?

Ana Bianca spunea...

Ciao Adelina! Arata bine dupa ce te speli pe maini, insa daca faci curatenie se murdareste, nu mai are un aspect placut. Pentru o petrecere sau o seara speciala e foarte ok iar cand iti atingi unghiile sunt asa pufoase :)

Manases Andrea spunea...

Vai pufoseniiii! Imi place foarte mult, este de efect aceasta manichiura! Unde ai gasit acest produs, eu am cautat pe situri romanesti dar nu gasesc nicaieri.

Ana Bianca spunea...

Buna Andreea! Sunt doua site-uri in tara care comercializeaza produsul. Uite aici site-urile: http://www.tigernails.ro/index.php/cat/c222_Velvet-Touch.html
http://shop.latinonails.com/product/category/categorie-casmir/left#content-container

Trimiteți un comentariu