Manichiura luna 2

Manichiura luna este un "must have" al acestui sezon. In continuare vreau sa va prezint cum se realizeaza unul dintre modelele de unghii cu semiluna. Mie imi place foarte mult aceasta combinatie de gri sidef si negru lucios, si se potriveste bine cu o iesire la un party. Modelul iese in evidenta mult mai bine pe o forma ovala a unghiei.


Pentru realizarea acestui model aveti nevoie de : un lac de unghii protector, un lac de unghii negru si unul gri sidef cu ceva sclipici.
Pasul 1: aplicati un strat cu lacul protector pentru a evita petele galbene de pe unghie deoarece veti folosi o culoare inchisa.
Pasul 2: aplicati un strat cu lacul de culoare neagra pe toata unghia.
Pasul 3: lipiti benzile pentru french pe unghie, exact ca pentru un french normal.
Pasul 4: dupa ce ati lipit tispurile pentru french, aplicati lacul gri sidef pe unghii si apoi dezlipiti cu grija (incet) tipsurile de pe unghie. Daca le veti dezlipi prea repede lacul se va intinde si linia nu va mai fi bine definita.
 Pentru a evidentia aceasta manichiura semiluna, va recomand sa folositi fie culori inchise pentru semiluna si culori deschise pentru toata unghia, fie culori inchise pentru toata unghia si culori deschise pentru semiluna (cum am folosit eu pentru manichiura luna 1.). Ideea este sa folositi culori contrastante pentru a scoate in evidenta modelul.
Promit sa revin si cu cea de-a treia varianta a modelului luna, in perioada urmatoare.

1 comentarii:

Anonim spunea...

lacul negru folosit de tine nu e mat e stralucitor !

Trimiteți un comentariu