Marble water nails

Astazi va prezint un model care starneste curiozitatea prin designul sau deosebit. Manichiura marble water poarta aceasta denumire deoarece se realizeaza in apa. Modelul de unghii in apa va ofera posibilitatea de a va pune in valoare creativitatea, realizand manichiura care vi se potriveste cel mai bine.

Pentru a realiza marble water nails aveti nevoie de: un pahar de unica folosinta plin cu apa la temperatura camerei, un lac de unghii galben, un lac de unghii roz si o scobitoare.
Pasul 1: aplicati un strat cu lacul de unghii protector

Pasul 2: aveti grija ca apa din pahar sa fie la temperatura camerei, iar lacul de unghii sa nu fie gros (uscat).
Pasul 3: puneti o picatura de culoare galbena exact in centrul paharului de la aproximativ 1 cm distanta, aceasta se va intinde formand un cerc galben. Apoi, in centrul acestuia puneti o alta picatura roz si repetati operatiunea de 4-5 ori.
Pasul 4: cu ajutorul unei scobitori realizati un model in functie de creativitatea fiecareia dintre voi. Eu am trasat linii spre centru cercului.
Pasul 5: introduceti cu grija degetul in pahar si cu ajutorul scobitorii curatati restul de lac de pe langa deget, apoi scoateti usor degetul.
Pasul 6: realizati operatiunile de la pasul 3, 4 si 5 rapid pentru a nu se usca lacul. Daca lacul se usuca in apa, modelul nu va mai iesi bine. Daca lacul de unghii este prea gros si uscat, va aluneca de pe unghii cand veti scoate degetul din pahar.
Puteti realiza acest model de unghii in apa pe toate degetele sau doar pe doua din ele, cum am facut eu. Aceasta manichiura are un grad de dificultate mai ridicat si necesita mai mult timp, insa cand veti vedea rezultatele nu veti regreta.
Pentru restul unghiilor puteti opta pentru o manichiura simpla de culoare roz sau galbena.

1 comentarii:

Anonim spunea...

frumos.Mie nu-mi iese tehnica asta.

Trimiteți un comentariu